طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری
مواد لازم :
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
ساق مرغ با استخوان | چهار عدد |
نمک | یک دوم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
* سیب زمینی کوچک | یک فنجان |
* مارچوبه | یک و یک دوم فنجان |
نخود فرنگی | یک چهارم فنجان |
ترخون تازه و خرد شده | به مقدار لازم |
* سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
* مارچوبه که به قطعات 4 سانتی تقسیم شده باشد
مواد لازم برای موسیر سرکه ای:
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
سرکه انگور | یک قاشق غذاخوری |
موسیر خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
سس خردل | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
دستور پخت ران مرغ :
فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساق های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود 10 دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود 5 دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید.
سیب زمینی ها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغ ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی ها تقریبا پخته شوند، 12 تا 15 دقیقه. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه در فر بمانند.
آماده کردن موسیر سرکه ای :
روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نوشته طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع