طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی :
سینه مرغ | ۱ عدد |
ران مرغ | ۲ عدد |
ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی) | ۴ قاشق سوپخوری |
قارچ | ۴ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
کره | به میزان لازم |
سس مایونز | به میزان لازم |
ماست | به میزان لازم |
آبلیمو، نمک، فلفل | به میزان دلخواه |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی :
ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید و آنها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آن ها را روی حرارت کمی تفت دهید. سپس مقداری آب به همراه زعفران دم کرده را درون آن بریزید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ ها کاملا پخته شوند.
پیازهایتان را خرد کنید و آن ها را درون یک تابه دیگر بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید سپس تکه های مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل ها نرم شوند. در مرحله بعدی قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک ظرف بریزید به طوری که سس مایونز رقیق شود و سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت آن را روی مواد بریزید و بعد از اینکه سس کاملا به خرد مواد رفت آن ها را از روی حرارت بردارید و به ظرف سروتان منتقل کنید.
این غذا را می توانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و نان باگت سرو کنید. همچنین می توانید مواد را لای نان بگذارید روی آن پنیر بریزید و گریل کنید یا درون فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود.
نوشته طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع