طرز تهیه کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلا

how2 cook2 cookie1 طرز تهیه کوکی کاتلا

 

مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :

آرد  ۲۰۰ گرم
 کره سرد مکعبی خرد شده  ۱۰۰ گرم
 نشاسته  ۲ قاشق سوپخوری
 پودر قند  ۲۰ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری
کاتلا ۴ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
کاتلا مقداری برای تزیین
شکلات ذوب شده مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه کوکی کاتلا :

آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.

خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

بیشتر:  طرز تهیه شربت سه رنگ

بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

 

  how2 cook2 cookie2 طرز تهیه کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلا

گردآوری:سایت روبیکا

نوشته طرز تهیه کوکی کاتلا اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

داستان من با خدا غذا خوردم

داستان من با خدا غذا خوردم   پسرکی بود که می خواست خدا را ملاقات …